Chakra och meditation

Är du nyfiken på detta med chakra och meditation, läs mer här. När det gäller chakra, så kan du om du vill balansera dessa. Chakrabalansering är en form av energihealing som fokuserar på att kanalisera energi till de sju chakran. När man pratar om att behandla chakran syftar man på att behandla din energiska kropp. Kroppen består inte bara av den fysiska kroppen, vi har en energi som sträcker sig bortom vårt fysiska välbefinnande. Det är inte ren meditation, men du får en meditativ känsla av det hela. Du kan få balansering av din chakra via Själens Inre Röst.

Få balansering av dina chakran eller gör en meditation

Själens Inre Röst sysslar både med chakra och meditation. Där finns det även andar tjänster så som:

  • Helande samtal
  • Coaching
  • Reiki healing
  • Andlig utrveckling
  • Inre resa

När det gäller meditation så är detta något du kan ägna dig åt hemma, för längre stunder eller för kortare stunder. Det finns vägledda meditationer hos Själens Inre Röst. Det både på svenska och på engelska.

Lär känna ditt inre

Att vända dig till Själens Inre Röst är inte fel om du vill lära känna dig själv och ditt inre. Du kan få vägledning och hjälp via en mängd olika saker. Allt från chakrabalansering till healing och samtal. Är du mer nyfiken på vad varje sak innebär så kan du läsa mer om det på hemsidan som tillhör Själens Inre Röst. Du kan även välja att kontakta personen bakom sidan som kan berätta mer om allt detta.